Top

Verzendservice

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis:
Producten voor 16.00 uur besteld, de eerstvolgende werkdag in huis.  
De levering is onder voorbehoud. 123pccenter is niet verantwoordelijk voor vertraging door derden of bij overmacht. Als u de betaling vooraf wilt overmaken duurt het in de meeste gevallen 1 dag langer. Afhankelijk van de verwerksnelheid van uw bank. Zodra uw bestelling is verzonden krijgt u een Track & Tracé code toegestuurd waarmee u uw bestelling kunt volgen. 

Leveringsdagen:
Bestellingen worden verzonden op werkdagen van maandag t/m zaterdag.
Uw bestelling wordt verzonden via Koeriers Service Oost en UPS.
 
Verzendkosten:
Per bestelling rekenen wij verzendkosten van € 5,95,- incl. BTW (tot 35KG). De kosten bij een bestelling vanaf 35KG worden in overleg met de koper besproken.
 
Retour sturen bij gebreken:
Als u ervoor kiest om uw bestelling te retourneren dient u eerst contact op te nemen met onze helpdesk. Zij geven u vervolgens de juiste gegevens om uw bestelling terug te sturen.
 
Graag bij uw retourzending de reden vermelden en een kopie van uw factuur meesturen. Zorg voor voldoende frankering voor de retourzending. Als de retourzending onvoldoende of niet gefrankeerd is, wordt deze niet aangenomen en gaat deze retour afzender.
 
U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt er zelf voor kiezen om deze bij het postkantoor aangetekend en/of verzekerd te verzenden.
TIP: Laat de zending voorzien worden van een track&tracé nummer zodat u het zelf in de gaten kunt houden